Kumaha ngabersihan saringan keran ku cara anu praktis

Kumaha ngabersihan saringan keran ku cara anu praktis
James Jennings

Naha anjeun hoyong diajar ngabersihkeun saringan keran, ngagampangkeun nyaring cai sareng nyumbang kana kasehatan kulawarga anjeun?

Dina jejer di handap ieu, kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha cara ngabersihan sareng ngurus anu saé. saringan, kalawan indikasi bahan cocog jeung téhnik basajan. Parios deui!

Naha anjeun kedah ngabersihan saringan keran?

Saringan jinis keran atanapi lilin saringan liat gaduh tanggal kadaluwarsa sareng kedah dirobih ti waktos ka waktos. Anjeun tiasa mendakan indikasi jaman ngagantian saringan dina bungkusan bahan.

Tapi sanajan saringan anu masih aya dina tanggal kadaluwarsana tiasa peryogi beberesih, khususna upami seueur dianggo atanapi upami cai seueur. najis.

Iraha ngabersihan saringan keran?

Sabaraha sering anjeun ngabersihan saringan? Anjeun tiasa nyabut saringan atanapi busi unggal tilu bulan kanggo pariksa naha éta kotor teuing.

Upami anjeun peryogi, laksanakeun beberesih lengkep, tuturkeun léngkah-léngkah anu diajarkeun di handap ieu.

Kumaha ngabersihan saringan keran saringan: daptar bahan anu cocog

Anjeun tiasa ngabersihan saringan keran sareng lilin saringan liat nganggo bahan-bahan ieu:

Tempo_ogé: Rak baju: tip pikeun ngatur sareng beberesih
  • Deterjen
  • Spons
  • Sikat huntu
  • Sikat silinder, tipeu dipaké pikeun ngabersihan puting botol
  • Ayakan anu saé pisan atanapi lawon anu dianggo pikeun ayakan
  • Mangkuk atanapi gelas
  • Sendok
  • Koncicelah halus

Kumaha ngabersihkeun saringan keran step by step

Parios, di handap, tutorial pikeun ngabersihan keran sareng saringan liat.

Tempo_ogé: Tips kaséhatan lisan pikeun ngajaga huntu anjeun séhat

Kumaha ngabersihan colokan busi saringan keran

  • Cabut saringan tina keran sacara saksama.
  • Cabut tutup tina handapeun saringan. Dina sababaraha model, meureun perlu ngagunakeun obeng pikeun mantuan loosen bagian.
  • Cabut saringan kahiji jeung misahkeun.
  • Tuang lapisan keusik kana gelas atawa mangkok, pikeun ngalakukeun nyeuseuh saenggeusna.
  • Cabut saringan kadua teras pisahkeun.
  • Tuang areng kana gelas atawa mangkok sejen.
  • Ngagunakeun bolu jeung deterjen saeutik, ngumbah bangkai. tina balayar, jero jeung luar. Bilas ku cai anu ngocor, antepkeun nepi ka garing dina saluran cai.
  • Kumbah saringan pemisah busi dina cai anu ngalir, gosok ku sikat huntu heubeul.
  • Teundeun cai dina wadah keusik. jeung ngocok pikeun misahkeun kokotor. Sacara saksama tuang cai supados henteu janten pasir. Upami diperlukeun, paké ayakan atawa lawon anu saé pikeun mastikeun yén ngan ukur cai anu kaluar.
  • Malikan deui operasi saloba-kali pikeun ngaleungitkeun kokotor sareng ngabodaskeun pasir deui.
  • Teras, kumbah. areng ku cara meresihan keusik, diulang sababaraha kali nepi ka kokotorna dipiceun.
  • Ku sendok,ngaganti areng dina lilin.
  • Teundeun saringan pamisah.
  • Ganti keusik, make sendok.
  • Teundeun saringan separator.
  • Bereskeun. eta deui tutup lilin jeung ngaganti eta dina pipa keran.

Baca ogé: Léngkah-léngkah ngeunaan cara ngabersihan saringan liat

Kumaha ngabersihan keran saringan keran lilin

  • Tuang cai kaluar tina kompartemen handap saringan, pikeun meunangkeun aksés ka benang nu nahan keran.
  • Puterkeun benang nepi ka kaluar sagemblengna, cabut cingcin tuluy cabut keran.
  • Ngagunakeun sikat beberesih nipple botol, gosokkeun spout keran jeung spout ti jero.
  • Upami perlu, Anjeun tiasa make sababaraha tetes deterjen. .
  • Bilas sareng pasang deui keran kana tempatna, pasang ring sealing sareng kencangkeun benang supados henteu bocor.
2> Kumaha ngabersihan lilin filter keran4>
  • Tunggu nepi ka kompartemen busi béak cai. Upami diperlukeun, tuang cai sésana.
  • Cabut saringan anu ati-ati.
  • Ngan ukur nganggo spons atanapi sikat huntu, tanpa produk beberesih, gosok masing-masing lilin.
  • Bilas ku cai anu ngalir sareng, upami perlu, ulangi beberesih.
  • Ganti lilin dina saringan.
  • Naha anjeun nginum cai ayeuna? Éta pamenta anu saé pikeun ngajaga awak hidrasi. Pariksa deui tips kaséhatan di dieu!




    James Jennings
    James Jennings
    Jeremy Cruz mangrupikeun panulis anu kasohor, ahli, sareng peminat anu parantos ngadedikasikeun karirna pikeun seni beberesih. Kalawan gairah undeniable pikeun spasi bersih, Jeremy geus jadi sumber go-to pikeun meresihan tips, palajaran, sarta hacks hirup. Ngaliwatan blog na, anjeunna boga tujuan pikeun nyederhanakeun prosés beberesih sareng nguatkeun individu pikeun ngarobih bumina janten tempat anu berkilauan. Ngagambar tina pangalaman sareng pangaweruhna anu éksténsif, Jeremy ngabagi naséhat praktis ngeunaan ngabéréskeun, ngatur, sareng nyiptakeun rutinitas beberesih anu efisien. Kaahlian anjeunna ogé ngalegaan kana solusi beberesih anu ramah lingkungan, nawiskeun para pamiarsa alternatif anu lestari anu prioritaskeun kabersihan sareng konservasi lingkungan. Salian artikel informatif na, Jeremy nyadiakeun eusi ngalakonan nu explores pentingna ngajaga lingkungan beresih jeung dampak positif eta tiasa gaduh on sakabéh well-mahluk. Ngaliwatan dongéng anu aya hubunganana sareng anekdot anu tiasa dihubungkeun, anjeunna ngahubungkeun sareng pamiarsa dina tingkat pribadi, ngajantenkeun ngabersihkeun pangalaman anu pikaresepeun sareng diganjar. Kalayan komunitas ngembang anu diideuan ku wawasanna, Jeremy Cruz terus janten sora anu dipercaya dina dunya beberesih, ngarobih bumi sareng hirup hiji tulisan blog dina hiji waktos.