Дзень нараджэння Ypê: як шмат вы нас ведаеце? Тэст тут!

Дзень нараджэння Ypê: як шмат вы нас ведаеце? Тэст тут!
James Jennings

Змест

У лістападзе Ypê споўніўся 71 год, і за гэтыя гады ён стаў вядучым брэндам у важных катэгорыях у сегменце прыбіраючых сродкаў у Бразіліі з поўнай лінейкай прадуктаў для догляду за домам, адзеннем і целам.

Каб адсвяткаваць, мы падрыхтавалі гэтую віктарыну з мноствам цікавостак, каб праверыць вашы веды. Ці прымаеце вы выклік?

За юбілеем Ypê: вытокі кампаніі

Заснаваная 6 лістапада 1950 г. у муніцыпалітэце Ампаро, ва ўнутраных раёнах Сан-Паўлу, кампанія пачала сваю гісторыя з вытворчасцю традыцыйнага кавалачнага мыла, якое вырабляецца да сённяшняга дня і з'яўляецца лідэрам на рынку.

Назва брэнда была натхнёна іпе, дрэвам, якое з'яўляецца сімвалам Бразіліі, прысутным ва ўсіх рэгіёнах краіны . Сёння Ypê прысутнічае ў 94,2% бразільскіх дамоў, згодна са справаздачай Brand Footprint Kantar, Worldpanel Division/чэрвень 2021 г., зробленай Kantar Worldpanel, і прадаецца больш чым у 20 краінах.

Тэст на дзень нараджэння Ypê: што вы ведаеце пра нашу прадукцыю?

Праверце віктарыну ў гонар дня нараджэння Ypê. Ці зможаце вы зрабіць усё правільна?

Вазьміце паперу і ручку або запішыце свае адказы ў нататнік вашага камп'ютара або смартфона і давайце!

1) Які быў год гульня запушчана? Пральная машына Tixan Ypê?

a)2000

b)1996

c)1985

d)2002

2) Як пачаўся самы вядомы джынгл Ypê?

a)Не саромейцеся

b)Сумнеўчаму?

c) Не памыляйцеся

d) Выбірайце правільна

3) Якія радкі Tixan Ypê?

a)Вясна і мяккасць

b)Вясна і лета

c)Мяккасць і мяккасць

d)Восень і зіма

4 ) Мыла Ypê, як вядома, на 100% біяраскладальнае і мае натуральнае паходжанне. Але які з радкоў ніжэй Ypê НЕ вырабляе?

a)Кока

b)Кветкі

c)Нейтральны

d)Шакалад

5) Якія колеры на англійскай мове ўяўляюць тыпы канцэнтраванага змякчальніка Ypê?

a) Чырвоны і белы

b) Сіні і зялёны

c) ружовы і блакітны

d) чорны і белы

6) Як называецца веганскі сродак для мыцця Ypê?

a)Ypê Vegan посудамыйная машына

b)Ypê Green посудамыйная машына

Глядзі_таксама: Як пачысціць прас

c)Ypê Forest посудамыйная машына

d)Ypê Flowers посудамыйная машына

7) Як доўга сапраўдная санітарная вада Ypê, прапанаваная прадаўцам і спажыўцам?

a)3 месяцы

b)6 месяцаў

c) 8 месяцаў

d) 1 год

8) Адбельвальнік Ypê называецца:

a) Восеньскае лісце

b)Летняе сонца

c)Вясновыя кветкі

d)Зімовы холад

9) Ачышчальныя сродкі з водарам Ypê парфюмуюць дом на колькі гадзін?

a)5 гадзін

b)10 гадзін

c)15 гадзін

d)30 гадзін [правільна ]

10) Які варыянт ніжэй НЕ з'яўляецца назвай аднаго з водараў мыйных сродкаў з водарам Ypê?

a)Cereja Tropical

b)Mistérios of Nature

c) Sweet Life

d)Secret Garden

11) TheДэзінфікуе сродак для розных паверхняў Ypê Antibac можна выкарыстоўваць для дэзінфекцыі тканін. Як доўга прадукт павінен дзейнічаць на тканіне?

a)5 хвілін

b)7 хвілін

c)10 хвілін

d)15 хвілін

12) Дэзінфікуючыя сродкі Ypê Bak прадаюцца ў чатырох водарах. Які з прыведзеных ніжэй варыянтаў НЕ з'яўляецца адным з іх?

a)Лаванда

b)Рамонак

c)Эўкаліпт

d)Біруза

Прыйшоў час праверыць адказы, палічыць, колькі вы атрымалі правільныя!

У табліцы ніжэй верхні радок адпавядае нумару пытання, а ніжні радок паказвае правільны адказ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
D B A D C B D C D A A B

Ад Ад 1 да 3 хітоў : вы пачынаеце знаёміцца ​​з намі

Вы атрымалі не так шмат правільных адказаў, але сам факт таго, што вы тут з намі, ужо шмат значыць! Мы спадзяемся працягваць быць часткай вашага паўсядзённага жыцця, каб вы пазнавалі нас усё больш і больш.

Ад 4 да 7 правільных адказаў: вы ўжо шмат ведаеце

Ах, гэта цудоўна! Б'емся аб заклад, што вы ведаеце нас дастаткова добра, каб расказаць сваім сябрам пра нашы рашэнні для ўборкі дома. Як наконт таго, каб выбраць пытанні, якія вы не задалі правільна, і даведацца больш пра гэтыя прадукты?

Ад 8 да12 хітоў: сапраўдны фанат!

Вау, віншую! Мы сутыкаемся з сапраўдным прыхільнікам нашага брэнда, і гэта напаўняе нас гонарам. Вы ведаеце чалавека, які можа зрабіць больш удараў, чым вы? Адпраўце ёй гэты тэст і паглядзіце, хто атрымае лепшы вынік!

Глядзі_таксама: Як вывесці чарнільную пляму з адзення: 8 інструкцый для вас

Іпэ ведае ўсё пра ўборку дома! Вось чаму мы падрыхтавалі эксклюзіўнае кіраўніцтва з наборам сродкаў для мыцця, якія можна мець дома паглядзіце !




James Jennings
James Jennings
Джэрэмі Круз - вядомы пісьменнік, эксперт і энтузіяст, які прысвяціў сваю кар'еру мастацтву ўборкі. З бясспрэчнай страсцю да бездакорных прастор, Джэрэмі стаў крыніцай парад па ўборцы, урокаў і лайфхакаў. Праз свой блог ён імкнецца спрасціць працэс уборкі і даць людзям магчымасць ператварыць свае дамы ў бліскучыя гавані. Абапіраючыся на свой багаты вопыт і веды, Джэрэмі дзеліцца практычнымі парадамі па выдаленні смецця, арганізацыі і стварэнні эфектыўных працэдур уборкі. Яго экспертыза таксама распаўсюджваецца на экалагічна чыстыя рашэнні для ачысткі, прапаноўваючы чытачам устойлівыя альтэрнатывы, якія аддаюць прыярытэт як чысціні, так і захаванню навакольнага асяроддзя. Разам са сваімі інфармацыйнымі артыкуламі Джэрэмі прапануе цікавы кантэнт, які даследуе важнасць падтрымання чыстага навакольнага асяроддзя і станоўчы ўплыў, які гэта можа аказаць на агульны дабрабыт. Дзякуючы сваім блізкім апавяданням і блізкім анекдотам ён звязваецца з чытачамі на асабістым узроўні, робячы ўборку прыемным і карысным вопытам. З расце супольнасцю, натхнёнай яго ідэямі, Джэрэмі Круз працягвае быць давераным голасам у свеце ўборкі, трансфармацыі дамоў і жыве па адной публікацыі ў блогу.