Ditëlindja Ypê: sa na njihni? Provoni këtu!

Ditëlindja Ypê: sa na njihni? Provoni këtu!
James Jennings

Në nëntor, Ypê mbushi 71 vjeç dhe me kalimin e viteve, ajo është bërë marka lider në kategori të rëndësishme në segmentin e pastrimit në Brazil, me një linjë të plotë produktesh për të ndihmuar në kujdesin e shtëpisë, veshjeve dhe trupit.

Për të festuar, ne përgatitëm këtë kuiz me shumë kuriozitete për të testuar njohuritë tuaja. A e pranoni sfidën?

Pas përvjetorit të Ypê: Origjina e kompanisë

E themeluar më 6 nëntor 1950 në komunën e Amparo, në brendësi të São Paulo, kompania filloi historia me prodhimin nga sapuni tradicional, i prodhuar deri më sot dhe lider në treg.

Emri i markës u frymëzua nga ipê, një pemë simbol e Brazilit, e pranishme në të gjitha rajonet e vendit . Sot, Ypê është i pranishëm në 94,2% të shtëpive braziliane, sipas raportit Brand Footprint Kantar, Worldpanel Division/ Qershor 2021., nga Kantar Worldpanel, dhe shitet në më shumë se 20 vende.

Kuizi i ditëlindjes Ypê: çfarë dini për produktet tona?

Shikoni kuizin për festimin e ditëlindjes së Ypê. A do të jeni në gjendje të bëni gjithçka siç duhet?

Merrni letër dhe stilolaps ose shkruani përgjigjet tuaja në bllokun e shënimeve të kompjuterit ose smartfonit tuaj dhe le të shkojmë!

1) Cili ishte viti loja filloi? Lavatriçe Tixan Ypê?

a)2000

b)1996

Shiko gjithashtu: Si të hiqni njollat ​​e kafesë nga pëlhurat dhe sipërfaqet

c)1985

d)2002

2) Si filloi xhingu më i famshëm i Ypê?

a) Mos hezitoni

b) Dyshonipse?

c)Mos bëni gabim

d)Zgjidhni të drejtë

3) Cilat janë linjat e Tixan Ypê?

a) Pranvera dhe butësia

b) Pranvera dhe Vera

c) Butësia dhe butësia

d) Vjeshta dhe dimri

4 ) Sapuni Ypê dihet se është 100% i biodegradueshëm dhe me origjinë natyrore. Por cilën nga rreshtat e mëposhtëm NUK prodhon Ypê?

a) Coco

b) Lule

c) Neutrale

d) Çokollatë

5) Cilat janë ngjyrat në anglisht që përfaqësojnë llojet e zbutësit të pëlhurave të koncentruar Ypê?

a) E kuqe dhe e bardhë

b) Blu dhe jeshile

c) Rozë dhe blu

d) Bardh e zi

6) Cili është emri i detergjentit vegan Ypê?

a)Pjatalarëse Ypê Vegan

b)Pjatalarëse Ypê Green

c)Pjatalarëse Ypê Forest

d)Pjatalarëse Ypê Flowers

7) Sa kohë është i vlefshëm Uji Sanitar Ypê, i ofruar për shitësit dhe konsumatorët?

a) 3 muaj

b) 6 muaj

c) 8 muaj

d) 1 vit

8) Zbardhuesi Ypê quhet:

a) Gjethet e vjeshtës

b) Dielli i verës

c) Lulet e pranverës

d)Ftohtësia e dimrit

9) Pastruesit me aromë të mirë parfumojnë shtëpinë deri në sa orë?

a)5 orë

b)10 orë

c)15 orë

d)30 orë [e saktë]

10) Cili opsion më poshtë NUK është emri i njërës prej aromave të pastruesve me aromë Ypê?

a) Cereja Tropical

b)Mistérios of Nature

c) Jeta e ëmbël

d) Kopshti Sekret

11) TheDezinfektuesi me shumë sipërfaqe Ypê Antibac mund të përdoret për të dezinfektuar pëlhurat. Sa kohë ju duhet për ta lënë produktin të veprojë në pëlhurë?

a)5 minuta

b)7 minuta

c)10 minuta

d) 15 minuta

12) Dezinfektantët Ypê Bak shiten në katër aroma. Cili nga opsionet e mëposhtme NUK është njëri prej tyre?

a)Livando

b)kamomil

c)Eukalipt

d)bruz

Është koha për të kontrolluar përgjigjet, numëroni sa keni marrë të drejtë!

Në tabelën e mëposhtme, rreshti i sipërm korrespondon me numrin e pyetjes dhe rreshti i poshtëm tregon përgjigjen e saktë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
D B A D C B D C D A A B

Nga 1 deri në 3 goditje : po filloni të na njihni

Shiko gjithashtu: Si të kurseni ujin në dush: 11 këshilla që duhen ndjekur tani

Nuk keni marrë shumë përgjigje të drejta, por vetëm fakti që jeni këtu me ne tashmë do të thotë shumë! Shpresojmë të vazhdojmë të jemi pjesë e përditshmërisë suaj në mënyrë që të na njihni gjithnjë e më shumë.

Nga 4 deri në 7 përgjigje të sakta: tashmë dini shumë

Ah, kjo është e mrekullueshme! Vë bast se ju na njihni mjaft mirë për t'u treguar miqve tuaj për zgjidhjet tona për pastrimin e shtëpisë. Po të zgjidhni pyetjet që nuk i keni kuptuar mirë dhe të kuptoni më shumë rreth këtyre produkteve?

Nga 8 në12 hite: fans i vërtetë!

Uau, urime! Jemi përballë një fansi të vërtetë të markës sonë dhe kjo na mbush me krenari. A njihni një person që mund të bëjë më shumë goditje se ju? Dërgoji asaj këtë kuiz dhe shiko se kush ka më të mirën!

Ypê di gjithçka për pastrimin e shtëpisë! Kjo është arsyeja pse ne kemi përgatitur një udhëzues ekskluziv me një paketë produktesh pastrimi për t'i pasur në shtëpi shikojeni !




James Jennings
James Jennings
Jeremy Cruz është një autor, ekspert dhe entuziast i njohur i cili ia ka kushtuar karrierën e tij artit të pastrimit. Me një pasion të pamohueshëm për hapësirat pa njolla, Jeremy është bërë një burim i shkëlqyeshëm për këshilla pastrimi, mësime dhe mashtrime të jetës. Nëpërmjet blogut të tij, ai synon të thjeshtojë procesin e pastrimit dhe të fuqizojë individët që t'i transformojnë shtëpitë e tyre në strehë me gaz. Duke u mbështetur nga përvoja dhe njohuritë e tij të gjera, Jeremy ndan këshilla praktike për pastrimin, organizimin dhe krijimin e rutinave efikase të pastrimit. Ekspertiza e tij shtrihet gjithashtu në zgjidhjet e pastrimit miqësore me mjedisin, duke u ofruar lexuesve alternativa të qëndrueshme që i japin përparësi pastërtisë dhe ruajtjes së mjedisit. Krahas artikujve të tij informues, Jeremy ofron përmbajtje tërheqëse që eksploron rëndësinë e mbajtjes së një mjedisi të pastër dhe ndikimin pozitiv që mund të ketë në mirëqenien e përgjithshme. Nëpërmjet rrëfimit të tij të rrëfyer dhe anekdotave të ngjashme, ai lidhet me lexuesit në një nivel personal, duke e bërë pastrimin një përvojë të këndshme dhe shpërblyese. Me një komunitet në rritje të frymëzuar nga njohuritë e tij, Jeremy Cruz vazhdon të jetë një zë i besuar në botën e pastrimit, transformimit të shtëpive dhe jetës, një postim në blog në të njëjtën kohë.