Politika e privatësisë

Ne respektojmë privatësinë dhe të drejtat tuaja për të kontrolluar të dhënat tuaja personale. Udhëzimet tona parimore janë të thjeshta. Ne do të jemi të qartë për të dhënat që mbledhim dhe pse. Ne gjithashtu mund ta ndryshojmë këtë politikë herë pas here, kështu që ju lutemi kontrolloni këtë faqe herë pas here për t'u siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të jeni të detyruar nga kjo politikë dhe Kushtet e përdorimit.

Kjo Politikë e Privatësisë (“ Politika e privatësisë ”) lidhet me faqen e internetit funhe-evol.org (në tekstin e mëtejmë " Sajti "), pronari i sajtit, (" Ne ", " Ne ", " Tonë ", " Vetët tona " dhe/ose " funhe-evol.org" ) dhe çdo aplikacion softuerësh të lidhur ('Aplikacione'), ku të dhënat personale përpunohen nga të njëjtit (përmes sajtin, ndonjë nga aplikacionet tona ose ndonjë tjetër) që ka të bëjë me ju. Në këtë Politikë të Privatësisë, " Ju " dhe " Yout " dhe " Përdoruesi " i referohen një personi fizik të identifikuar ose të identifikueshëm që është Përdoruesi i Faqes dhe/ ose ndonjë nga shërbimet tona të ofruara. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, koleksioni ynë praktikon përpunimin e informacionit të përdoruesit, ose nëse dëshironi të na raportoni drejtpërdrejt një shkelje sigurie, ju lutemi na kontaktoni duke dërguar një email në adresën e dhënë të emailit (përmendur në fund të kësaj faqeje).

Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: https://funhe-evol.org/ e cila është në pronësi dhe menaxhuar nga Syed Sadique Hassan.

Si mbledhim informacion nganjë email në adresën e dhënë të emailit më poshtë.

COPPA (Akti i Mbrojtjes së Privatësisë në internet të Fëmijëve)

Kur bëhet fjalë për mbledhjen e informacionit personal nga fëmijët nën në moshën 13 vjeç, Ligji për Mbrojtjen e Privatësisë së Fëmijëve në internet (COPPA) i vë prindërit nën kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, agjencia e mbrojtjes së konsumatorëve të Shteteve të Bashkuara, zbaton Rregullin COPPA, i cili përcakton se çfarë duhet të bëjnë operatorët e faqeve të internetit dhe shërbimeve në internet për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.

Ne i përmbahemi qiramarrësve të COPPA-së në vijim :

Prindërit mund të shqyrtojnë, fshijnë, menaxhojnë ose refuzojnë me të cilët ndahen informacionet e fëmijës së tyre duke na kontaktuar drejtpërdrejt.

Informacione shtesë

Si i mbrojmë të dhënat tuaja

Ne mbrojmë rreptësisht sigurinë e informacionit tuaj personal dhe respektojmë zgjedhjet tuaja për përdorimin e synuar. Ne i mbrojmë me kujdes të dhënat tuaja nga humbja, keqpërdorimi, qasja ose zbulimi i paautorizuar, ndryshimi ose shkatërrimi.

 • Ne e mbajmë softuerin tonë të përditësuar dhe bëjmë një auditim të rregullt për të përmirësuar sigurinë.
 • Ne përdorim një certifikatë SSL 2048 bit.
 • Ne përdorim një fjalëkalim shumë të fortë kudo në faqen tonë të internetit.

Çfarë procedurash për shkeljen e të dhënave kemi në zbatim

 • Ne do t'ju njoftojmë me email brenda 1 dite pune
 • Ne do t'ju njoftojmë përdoruesit nëpërmjet njoftimit në vend brenda 1 dite pune
 • Negjithashtu pajtohen me Parimin e Kompensimit Individual i cili kërkon që individët të kenë të drejtën të ndjekin ligjërisht të drejta të detyrueshme kundër mbledhësve dhe përpunuesve të të dhënave që nuk respektojnë ligjin. Ky parim kërkon jo vetëm që individët të kenë të drejta të detyrueshme ndaj përdoruesve të të dhënave, por gjithashtu që individët t'u drejtohen gjykatave ose agjencive qeveritare për të hetuar dhe/ose ndjekur penalisht mospërputhjen nga përpunuesit e të dhënave.

Zgjedhjet tuaja

Ne besojmë se ju duhet të keni zgjedhje në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe ndarjen e informacionit tuaj. Megjithëse nuk mund të tërhiqeni nga të gjitha mbledhjet e të dhënave kur vizitoni faqen tonë, mund të kufizoni mbledhjen, përdorimin dhe ndarjen e informacionit tuaj personal të identifikueshëm. Për informacion në lidhje me zgjedhjet tuaja në lidhje me reklamat e bazuara në interes, ju lutemi referojuni nënseksionit "Reklamimi" nën seksionin  "Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato" më sipër.

 • Të gjitha informacionet personale të identifikueshme janë sigurohet mbi baza vullnetare. Nëse nuk dëshironi që funhe-evol.org të mbledhë një informacion të tillë, nuk duhet ta dorëzoni atë në Faqe. Megjithatë, duke vepruar kështu do të kufizoni aftësinë tuaj për të hyrë në disa përmbajtje dhe për të përdorur disa nga funksionalitetet e sajteve.
 • Gjithmonë mund të tërhiqeni nga marrja e mesazheve të ardhshme të marketingut me email dhe buletineve nga funhe-evol.org duke ndjekur udhëzimet të përfshira në emailet dhe buletinet,ose duke na dërguar e-mail ose duke na shkruar në adresat e mëposhtme.
ju?

Ne mbledhim informacione për ju kur përdorni faqen tonë të internetit, postoni komente ose nëse regjistroheni për të marrë një nga buletinet tona javore.

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

1. Të dhëna të përgjithshme

Përdorimi i shërbimeve tona do të krijojë automatikisht informacionin që do të mblidhet. Për shembull, kur përdorni Shërbimet tona, mënyrën se si i përdorni Shërbimet, informacionin për llojin e pajisjes që përdorni, numrin tuaj të identifikimit të pajisjes së hapur, vulat e datës/kohës për vizitën tuaj, identifikuesin unik të pajisjes tuaj, llojin e shfletuesit tuaj, sistemin operativ, Adresa e Protokollit të Internetit (IP) dhe emri i domenit janë mbledhur të gjitha. Ky informacion përdoret në faqen tonë për qëllimet e mëposhtme:

 • Operoni, mirëmbani dhe përmirësoni faqen dhe shërbimet tona;
 • Përgjigjuni komenteve dhe pyetjeve të postuara nga ju;
 • Dërgo informacione duke përfshirë konfirmimet, përditësimet, alarmet e sigurisë dhe mesazhet mbështetëse dhe administrative;
 • Komunikoni për promovimet, ngjarjet e ardhshme dhe lajme të tjera rreth produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga ne dhe partnerët tanë të zgjedhur;
 • Zhvilloni, përmirësoni dhe ofroni marketing dhe reklamim për Shërbimet;
 • Siguroni dhe shpërndani produktet dhe shërbimet që kërkoni;
 • Të identifikojmë si përdorues në sistemin tonë;
 • Lehtësoni krijimin dhe sigurojeni Llogarinë tuaj në rrjetin tonë.

2. Komentet

Kur vizitorët largohenkomentet në sajt ne mbledhim të dhënat e treguara në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur gjithashtu hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Ne përdorim një shërbim të automatizuar të zbulimit të spamit të njohur si Akismet që regjistron adresën IP të komentuesit, agjentin e përdoruesit, referuesin dhe URL e faqes (përveç informacionit që jep vetë komentuesi, si emri, adresa e emailit, faqja e internetit dhe vetë komenti).

3. Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

3. Format e kontaktit

Të gjitha informacionet e përfshira në formularin e kontaktit nuk do të rishpërndahen apo shiten në asnjë formë tek asnjë individ apo subjekt. Gjithashtu, ne nuk do t'i përdorim kurrë informacionet e paraqitura përmes këtyre Formave të Kontaktit për çfarëdo qëllimi marketingu.

4. Reklamim

Reklamat që shfaqen në faqen tonë u dërgohen përdoruesve nga partneri ynë reklamues– Google Adsense , i cili mund të vendosë kuki. Këto cookie lejojnë serverin e reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgon një reklamë në internet për të përpiluar informacione identifikimi jo-personale për ju ose të tjerët që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon rrjetet e reklamave që, ndër të tjera, të ofrojnë reklama të synuara që ata besojnë se do të jenë më me interes për ju. Kjo politikë e privatësisë nuk mbulon përdorimin e kukive nga ndonjë reklamues.

Shitësit e palëve të treta, duke përfshirë Google, përdorin kuki për të shërbyer reklama bazuar në vizitat e mëparshme të një përdoruesi në faqen tonë të internetit ose faqe të tjera interneti. Përdorimi i skedarëve të reklamave nga Google i mundëson asaj dhe partnerëve të tij t'u shërbejnë reklama përdoruesve tuaj bazuar në vizitën e tyre në faqen tonë dhe/ose faqe të tjera në internet.

Për të hequr dorë nga Google Analytics për reklama në ekran ose për të personalizuar Reklamat e rrjetit të shfaqjes së Google, mund të vizitoni faqen Cilësimet e Google Ads . Përndryshe, mund të tërhiqeni gjithashtu nga përdorimi i kukive nga një shitës palë e tretë për reklama të personalizuara duke vizituar www.aboutads.info ose www.networkadvertising.org/choices . Ne jemi në përputhje me rregullat e Politikës së Privatësisë GDPR të përditësuara nga Google dhe produktet e tyre këtu .

Ju lutemi, vini re se çaktivizimi i skedarëve të reklamave nuk do të thotë se nuk do t'ju ofrohet ndonjë reklamë, por përkundrazi që nuk do t'ju përshtatet. Sepse disa cookie janë pjesë efunksionalitetin e sajtit, çaktivizimi i tyre mund t'ju pengojë të përdorni pjesë të caktuara të sajtit.

5. Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në skedarë cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto cookie do të zgjasin për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë sajt, ne do të vendosim një skedar të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë skedarësh. Kjo kuki nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e shfaqjes së ekranit tuaj. Kukit e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni "Më mbaj mend", identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

6. Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitorika vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe janë identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Ne nuk shesim, tregtojmë ose japim me qira informacionin personal të identifikimit të përdoruesve tek të tjerët. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal identifikimi në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët dhe reklamuesit tanë të besuar për qëllime të tilla si reklamat e personalizuara, komentet, buletinet dhe të tjera të përshkruara më sipër.

Ne mund të përdorim ofrues shërbimesh të palëve të treta për të na ndihmuar të operojmë biznesin tonë dhe sitin ose të administrojmë aktivitete në emrin tonë, të tilla si dërgimi i buletineve ose anketave. Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me këto palë të treta për ato qëllime të kufizuara me kusht që ju të na keni dhënë lejen tuaj.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse ju lini një koment, komenti dhe ai meta të dhënat ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne të mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në e tyreProfili i perdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes në internet gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

funhe-evol.org mbron në mënyrë rigoroze sigurinë e informacionit tuaj personal dhe nderon zgjedhjet tuaja për përdorimin e synuar. Ne i mbrojmë me kujdes të dhënat tuaja nga humbja, keqpërdorimi, qasja ose zbulimi i paautorizuar, ndryshimi ose shkatërrimi.

Kur nuk kemi nevojë të vazhdueshme legjitime të biznesit për të përpunuar informacionin tuaj personal, ne ose do t'i fshijmë ose anonimizojmë ose, nëse kjo nuk është e mundur (për shembull, sepse informacioni juaj personal është ruajtur në arkiva rezervë), atëherë ne do t'i ruajmë në mënyrë të sigurt informacionin tuaj personal dhe do ta izolojmë atë nga çdo përpunim i mëtejshëm derisa të bëhet i mundur fshirja.

Nëse lini një komenti, komenti dhe meta të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne të mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Informacionet e mbledhura duke përdorur Google Analytics ruhen për një periudhë prej 14 muajsh. Pas përfundimit të periudhës së ruajtjes, të dhënat fshihen automatikisht.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë sajt ose keni lënë komente, mund të kërkoni për të marrë një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që i keni dhënëne. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Shkurtimisht, ju (Përdoruesi)  keni të drejtat e mëposhtme mbi të dhënat personale që ndani dhe/ose keni ndarë me ne:

 • Qasni në të dhënat tuaja personale;
 • Korrigjoni gabimet në të dhënat tuaja personale;
 • Fshini të dhënat tuaja personale;
 • Objekt i përpunimit të të dhënave tuaja personale;
 • Eksportoni të dhënat tuaja personale.

Nëse dëshironi të përdorni ndonjë nga të drejtat e përmendura më sipër, thjesht mund të na kontaktoni duke dërguar një email në adresën e përmendur në fund të kësaj faqeje. Ne i përmbahemi plotësisht të drejtave tuaja.

Ku dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nëpërmjet një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postës së padëshiruar.

Siç është përshkruar më sipër, funhe-evol.org mund të dërgoni të dhënat e kërkuara në rrjetet e palëve të treta në vijim:

Akti i mbrojtjes së privatësisë në internet të Kalifornisë

CalOPPA është ligji i parë shtetëror në vend që kërkon faqet e internetit komerciale dhe shërbime në internet për të postuar një politikë privatësie. Shtrirja e ligjit shtrihet shumë përtej Kalifornisë që të kërkojë nga çdo person ose kompani në Shtetet e Bashkuara (dhe mundësisht në botë) që operon faqet e internetit që mbledhin informacione të identifikueshme personale nga konsumatorët e Kalifornisë, të postojë një politikë të dukshme të privatësisë në faqen e saj të internetit duke deklaruar saktësisht informacionin që mblidhet dhe ato individët ose kompanitë me të cilët ndahet. – Shih më shumë në http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Sipas CalOPPA, ne pajtohemi me në vijim:

 • Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime.
 • Pasi të krijohet kjo politikë e privatësisë, ne do të shtojmë një lidhje në të në faqen tonë kryesore ose si minimum, në fillim faqe e rëndësishme pas hyrjes në faqen tonë të internetit.
 • Lidhja jonë e politikës së privatësisë përfshin fjalën "Privatësi" dhe mund të gjendet lehtësisht në faqen e specifikuar më sipër.
 • Do të njoftoheni për çdo ndryshim të Politikës së Privatësisë:

Në faqen tonë të politikës së privatësisë

 • Ju mund të ndryshoni të dhënat tuaja personale:
  • Duke na dërguar