Politika e kukive

Politika e cookie-ve

Ju lutemi, lexoni me kujdes këtë politikë të cookie-ve (“politika e kukive”, “politika”) përpara se të përdorni uebsajtin e [website] (“faqen e internetit”, “shërbimin”) të operuar nga [emri] ("ne ", "ne", "jonë").

Çfarë janë cookie-t?

Cookies janë skedarë të thjeshtë teksti që ruhen në kompjuterin tuaj ose pajisjen celulare nga serveri i një faqe interneti. Çdo cookie është unike në shfletuesin tuaj të internetit. Ai do të përmbajë disa informacione anonime, si p.sh. një identifikues unik, emrin e domenit të faqes në internet, dhe disa shifra dhe numra.

Çfarë lloje të kukit ne përdorim?

Cookie të nevojshme

Cookie-t e nevojshme na lejojnë t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme kur hyni dhe lundroni nëpër faqen tonë të internetit dhe përdorni veçoritë e saj. Për shembull, këto skedarë cookie na lejojnë të kuptojmë se keni krijuar një llogari dhe keni hyrë në atë llogari.

Cookies funksionaliteti

Cookies funksionale na lejojnë të operojmë faqen në përputhje me zgjedhjet që ju bëni. Për shembull, ne do të njohim emrin tuaj të përdoruesit dhe do të mbajmë mend se si e keni personalizuar sajti gjatë vizitave të ardhshme.

Cookies analitike

Këto skedarë "cookie" na mundësojnë ne dhe shërbimet e palëve të treta të mbledhim të dhëna të grumbulluara për qëllime statistikore se si vizitorët tanë përdorin faqen e internetit. Këto cookie nuk përmbajnë informacione personale si emrat dhe adresat e postës elektronike dhe përdoren për të na ndihmuar të përmirësojmë përvojën tuaj të përdoruesit në faqen e internetit.

Si të fshini cookies?

Nëse dëshironi tëkufizoni ose bllokoni skedarët e skedarëve të caktuar nga faqja jonë e internetit, ju mund ta bëni këtë përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Përndryshe, ju mund të vizitoni www.internetcookies.com, e cila përmban informacion të plotë se si ta bëni këtë në një shumëllojshmëri të gjerë shfletuesish dhe pajisjesh. Do të gjeni informacione të përgjithshme në lidhje me cookie-t dhe detaje se si të fshini skedarët e skedarëve nga pajisja juaj.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë ose përdorimin tonë të cookies, ju lutemi na kontaktoni 321 .