Draining floor: leuwih jéntré ngeunaan pilihan sustainable ieu

Draining floor: leuwih jéntré ngeunaan pilihan sustainable ieu
James Jennings

The draining floor sampurna pikeun draining rainwater, nyegah formasi puddles cai sarta sahingga cai balik deui ka méja cai. Sahabat lingkungan anu super, sanés?

100% keropos, janten cai ngaliwat ka dinya. Ieu mangrupikeun solusi idéal pikeun daérah anu diaspal anu seueur hujan.

Tempo_ogé: Kumaha ngabersihan mesin cuci gampang

Janten jelas yén lantai solokan didamel khusus pikeun nutupan rohangan anu kakeunaan cuaca.

Tapi aya deui: Pariksa ieu di handap ngeunaan jenis draining floor, komposisi na, kaunggulan na, kumaha carana make eta dina hiasan jeung kumaha carana ngabersihan. diwangun ku granules tina beton dipencet sarta miboga éfék spons-kawas.

Sapertos kitu, eta boga sababaraha lapisan draining, nu bisa jadi keusik, batu jeung simbut ékologis, contona. Malah bisa dijieun tina sésa-sésa bahan séjén, kayaning semén, lanté keramik jeung sabut kalapa.

Aya tilu tipe draining lanté beton nu bisa kapanggih dina pasaran:

  • Concretegrass sadayana kerung sareng rohangan anu kosong tiasa dieusi ku bahan anu permeabel sanés, sapertos jukut.
  • Sambungan permeabel henteu kerung, tapi tiasa ogé. narima jukut antara lapisan.
  • Lantai fulget dijieun tina semén jeung batu taneuh sarta kasampak kawas aspal.

Jeung aya deui: draining floors bisa boga hiji.kapasitas nyerep nepi ka 90% cai! Tinjau kaunggulanana sacara rinci di handap.

5 mangpaat lanté drainase

Lantai drainase téh permeabel, nyaéta nyegah banjir jeung nyegah banjir. Dina hal ieu, naha anjeun terang yén di sababaraha kotamadya mangrupikeun undang-undang yén sahenteuna hiji daérah halaman bumi permeabel?

Ruang ieu biasana 10 dugi ka 15% tina halaman bumi.

Dina kasus ieu, loba jalma milih jukut, nu lain pilihan goréng, tapi teu nyegah akumulasi cai kawas lanté draining.

Kauntungan sejenna tina draining floor nyaeta:

1. Éta ékologis: anjeun tiasa mendakan lantai solokan kalayan prosés manufaktur anu lestari, kalayan ngagunakeun deui bahan. Ieu aya hubunganana sareng konsép bumi anu lestari.

Tempo_ogé: Kumaha carana ngumbah wc? Pariksa pituduh lengkep!

2. Éta ekonomis sarta gampang pikeun masang: eta dispenses kalawan sababaraha bagian tina coatings konvensional, kayaning subfloor, beton, mortir jeung grout. Naon deui, malah biaya tanaga gawé bisa ngurangan.

3. Ieu serbaguna: aya sababaraha nuansa draining kelir lanté, ti lightest mun earthy tur poék, nu ngidinan landscaping nurutkeun gaya imah anjeun.

4. Éta tahan: éta tahan lalu lintas mobil, contona, sareng henteu dieunakeun. Najan bijil, teu nyeri suku.

5. Éta athermal: kusabab tékstur porous, aranjeunna nyerep sakedik panas. Ku alatan éta, aranjeunna idéal pikeun wewengkon outdoor.

Alesan pikeun investasi diteu aya kakurangan lantai drainase, naha anjeun satuju?

Kombo kaunggulan sapertos kitu tiasa langkung saé kalayan ideu aplikasi pikeun anjeun dianggo dina hiasan.

Dimana nganggo lantai drainase? Parios ideu ngahias

Sapertos anu parantos anjeun perhatikeun, lantai solokan jalan pisan di luar bumi.

Anjeun tiasa nganggo palapis ieu di buruan tukang, di kolam renang, di trotoar bahkan di taman nangtung! Sareng henteu aya anu ngahalangan anjeun ogé ngagunakeunana di kebon usum tiis.

Lantai solokan ogé dituduhkeun pikeun rohangan anu aya piaraan, sabab ngagampangkeun beberesih sareng saluran cai.

Panggunaan umum anu sanés. pikeun drainase floors aya di wewengkon umum jeung tempat parkir.

Naha anjeun ningali kumaha draining floors bisa dipaké di sagala rupa tempat?

Ieu pilihan anu jadi beuki populer. Anggo di bumi atanapi, upami anjeun ngagaduhan kasempetan, naroskeun saran ieu ka batur, sabab efektivitas biaya luar biasa.

Kumaha carana ngabersihan lantai solokan?

Saatos seueur kauntungan, aya deui. hiji deui: lantai drainase teu hese dibersihkeun.

Bisa sering nyapu, jeung keur nyeuseuh jero, cukup digosok campuran cai jeung deterjen netral ku sapu. Paké selang-tekanan luhur jang meberkeun ningkatkeun éfék beberesih.

Ah, hal anu penting pikeun nyingkahan produk kimia abrasive kana waktu, kayaning ngabodaskeun, jadi teu kompromidraining flooring durability.

Hoyong terang langkung seueur ngeunaan jinis lantai sanés? Teras tingali ogé artikel kami ngeunaan lantai granit !




James Jennings
James Jennings
Jeremy Cruz mangrupikeun panulis anu kasohor, ahli, sareng peminat anu parantos ngadedikasikeun karirna pikeun seni beberesih. Kalawan gairah undeniable pikeun spasi bersih, Jeremy geus jadi sumber go-to pikeun meresihan tips, palajaran, sarta hacks hirup. Ngaliwatan blog na, anjeunna boga tujuan pikeun nyederhanakeun prosés beberesih sareng nguatkeun individu pikeun ngarobih bumina janten tempat anu berkilauan. Ngagambar tina pangalaman sareng pangaweruhna anu éksténsif, Jeremy ngabagi naséhat praktis ngeunaan ngabéréskeun, ngatur, sareng nyiptakeun rutinitas beberesih anu efisien. Kaahlian anjeunna ogé ngalegaan kana solusi beberesih anu ramah lingkungan, nawiskeun para pamiarsa alternatif anu lestari anu prioritaskeun kabersihan sareng konservasi lingkungan. Salian artikel informatif na, Jeremy nyadiakeun eusi ngalakonan nu explores pentingna ngajaga lingkungan beresih jeung dampak positif eta tiasa gaduh on sakabéh well-mahluk. Ngaliwatan dongéng anu aya hubunganana sareng anekdot anu tiasa dihubungkeun, anjeunna ngahubungkeun sareng pamiarsa dina tingkat pribadi, ngajantenkeun ngabersihkeun pangalaman anu pikaresepeun sareng diganjar. Kalayan komunitas ngembang anu diideuan ku wawasanna, Jeremy Cruz terus janten sora anu dipercaya dina dunya beberesih, ngarobih bumi sareng hirup hiji tulisan blog dina hiji waktos.